Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V2
2024
V2
MARCINČÁKOVÁ, Dana - KOLESÁROVÁ, Mária - MARCINČÁK, Slavomír - LEGÁTH, Jaroslav. Hodnotenie biologických účinkov vybraných druhov medu pomocou modelových organizmov [Evaluation of biological properties of selected honeys using model cell line]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 417-424.
2024
V2
2024
V2
ZAHUMENSKÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - NAĎ, Pavel - KOVÁČOVÁ, Mariana - VÝROSTKOVÁ, Jana. Hodnotenie kvality hrášku po tepelnom spôsobe spracovania [Evaluation of the quality of peas after thermal processing]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 584-592.
2024
V2
2024
V2
HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - JANČATOVÁ, Tereza - HARČÁROVÁ, Michaela - MARCIN, Andrej - HREŠKO, Stanislav - MIHOK, Tomáš - NAĎ, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš. Hodnotenie vplyvu prídavku humínových látok do krmiva brojlerových kurčiat na chemické zloženie prsnej a stehennej svaloviny [Evaluation of the influence of the addition of humic substances to the feed of broiler chickens on the chemical composition of breast and thigh muscles]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 308-314.
2024
V2
2024
V2
KORÉNEKOVÁ, Beáta - KOŽÁROVÁ, Ivona. Humínové látky a ich vplyv na kvalitu a bezpečnosť mäsa [Humic substances and their influence on the quality and safety of meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 384-388.
2024
V2
2024
V2
HRICIKOVÁ, Simona - KOŽÁROVÁ, Ivona. Humínové látky z pohľadu konceptu jedného zdravia [Humic substances from the point of view of one health concept]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 59-67.
2024
V2
2024
V2
MIGDAŁ, Władysław - MARCINČÁK, Slavomír - BRAJNER, Bernadetta - MIGDAŁ, Łukasz. Karpatský pastevný dobytok - hovädzie mäso najvyššej kvality [Carpathian pasture beef – beef of the highest quality]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 115-137.
2024
V2
2024
V2
ŠURÍN HUDÁKOVÁ, Natália - SONDOROVÁ, Miriam - KAČÍROVÁ, Jana - KRCHOVÁ NAGYOVÁ, Zuzana - MAĎAR, Marián. Korelácia medzi faktormi virulencie Porphyromonas gingivalis a štádiom periodontitídy u ľudí. In: Mikro – Imuno Seminár Doktorandov 2024 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-820-0, s. 44-48.
2024
V2
2024
V2
BARTKOVSKÝ, Martin - FRAŇOVÁ, Dominika - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej. Korenie a jeho vplyv na trvanlivosť mäsových výrobkov [Spices and their effect on the shelf life of meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 18-24.
2024
V2
2024
V2
BEKEŠOVÁ, Barbora - POLLÁKOVÁ, Magdaléna - SABO, Rastislav - PETRILLA, Vladimír - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - VLČKOVÁ, Radoslava - PETROVOVÁ, Eva - LEGÁTH, Jaroslav - SOPKOVÁ, Drahomíra. Kuracie embryo ako modelový organizmus pre Posúdenie embryonalnej toxicity včelieho jedu [Chicken embryo as a model organism for assessing the embryonic toxicity of bee venom]. In: 27. Košický morfologický deň: Miesto morfológie v súčasnej medicíne : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0313-5, online, s. 28-34.
2024
V2
2024
V2
HARČÁROVÁ, Michaela - NAĎ, Pavel - MARCIN, Andrej - BUJŇÁK, Lukáš - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena. Kvantitatívne stanovenie deoxynivalenolu v kukurici siatej [Quantitative determination of deoxynivalenol in maize]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 294-299.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 28200
Strana 19 / 2820