Publikačná činnosť univerzity

 
Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2024
V2
2024
V2
KOŽÁROVÁ, Ivona - HRICIKOVÁ, Simona. Rezíduá antimikrobiálnych látok v mäse [Residues of antimicrobial substances in meat]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 395-400.
2024
V2
2024
V2
KIRÁLY, Ján - HAJDUČKOVÁ, Vanda - HUDECOVÁ, Patrícia - KOŠČOVÁ, Jana - TELEKY, Jana - PILIPČINEC, Emil. Riziká spojené s konzumáciou produktov z rýb a morských plodov [Risks associated with the consumption of fish products a seafood]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 361-367.
2024
V2
2024
V2
HAJDUČKOVÁ, Vanda - KIRÁLY, Ján - HUDECOVÁ, Patrícia - KOŠČOVÁ, Jana - TELEKY, Jana - PILIPČINEC, Emil. Riziká spojené s konzumáciou rybieho mäsa [Risks associated with the consumption of fish products a seafood]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 275-281.
2024
V2
2024
V2
BARTLOVÁ, Marie - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - KRUŽÍK, Vojtěch - ČÍŽKOVÁ, Helena - BODOR, Zsanett - BENEDEK, Csilla - TREMLOVÁ, Bohuslava - POSPIECH, Matej - JAVŮRKOVÁ, Zdeňka. Rozdíly fyzikálně chemických parametrů medů z více úlů jedné lokality [Differences in physico-chemical parameters of honeys from several hives of one location]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 179-186.
2024
V2
2024
V2
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - NOVOTNÁ, Laura. Rôzne spôsoby skladovania červeného vína a ich vplyv na jeho antioxidačné a senzorické vlastnosti [Different methods of red wine storage and their effect of antioxidant and sensory properties]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 174-178.
2024
V2
2024
V2
VÝROSTKOVÁ, Jana - REGECOVÁ, Ivana - KOVÁČOVÁ, Mariana - ZAHUMENSKÁ, Jana - FARKAŠOVÁ, Zuzana - LEŠKO, Matej. Stanovenie antimikrobiálnej rezistencie u baktérií Klebsiella oxytoca izolovaných z potravín živočíšneho pôvodu [Determination of antimicrobial resistance in Klebsiella oxytoca bacteria isolated from food of animal origin]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 579-583.
2024
V2
2024
V2
VESZELITS LAKTIČOVÁ, Katarína - VARGOVÁ, Mária - SASÁKOVÁ, Naďa. Uplatnenie bioluminiscenčnej metódy v mäsospracujúcom podniku [Application of the bioluminiscence method in a meat processing plant]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 574-578.
2024
V2
2024
V2
TAKÁČOVÁ, Daniela - KAROLOVÁ, Renáta - SASÁKOVÁ, Naďa - LAZÁR, Peter - LAZÁR, Jozef. Uväzovanie psov v zmysle právnych úprav. In: Zvieratá: Problémy súvisiace s chovom zvierat vo svetle všeobecne záväzných právnych predpisov : Zborník publikácií z XXII. ročníka vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2024. 2024. ISBN 978-80-89385-55-3, USB kľúč, s. 5-8.
2024
V2
2024
V2
PAVLOVÁ, Alica - KOČÍKOVÁ, Božena - URDA DOLINSKÁ, Michaela - VILČEK, Štefan - JACKOVÁ, Anna. Vírus hepatitídy E – potravinami prenášaný patogén [Hepatitis E virus – foodborne pathogen]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XLIV: Mäso a mäsové výrobky - aktuálne problémy a trendy produkcie a predaja : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2024. 2024. ISBN 978-80-8077-822-4, USB kľúč, s. 485-491.
2024
V2
2024
V2
TELEKY, Jana - ŠIMAIOVÁ, Veronika. Vlastnosti disku v temporomandibulárnom kĺbe u ošípaných [Properties of the disc in the temporomandibular joint in pigs]. In: 27. Košický morfologický deň: Miesto morfológie v súčasnej medicíne : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Košice : UPJŠ v Košiciach, 2024. 2024. ISBN 978-80-574-0313-5, online, s. 224-227.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 887
Strana 22 / 89