Nutričné parametre stehennej svaloviny moriek po perorálnom podávaní aditív [Thigh muscle nutritional characteristics of turkeys following oral additive administration].
Informácie o publikácii
Zápis:
MIHOK, Tomáš - MARCIN, Andrej - HREŠKO ŠAMUDOVSKÁ, Alena - HARČÁROVÁ, Michaela - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - TIMKOVIČOVÁ LACKOVÁ, Petra. Nutričné parametre stehennej svaloviny moriek po perorálnom podávaní aditív [Thigh muscle nutritional characteristics of turkeys following oral additive administration]. In: Bezpečnosť a kvalita potravín : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Nitra : Garmond, 2024. 2024. ISBN 978-80-8266-056-5, online, s. 254-258.
Rok vydania:
2024
Kategória:
V2 - Vedecký výstup publikačnej činnosti ako časť editovanej knihy alebo zborníka
Typ výstupu:
PRI - príspevok
Autori:
0 %
0 %
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, KRÁČMAR Stanislav, CAPCAROVÁ Marcela
Vydanie:
Bezpečnosť a kvalita potravín
Food safety and food quality: Proceedings of the scientific papers
Zborník vedeckých prác
online, S. 254-258
Vydavateľ:
Garmond
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8266-056-5
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Odbor:
Skupina študijných odborov: Poľnohospodárske a veterinárske vedy
Názov študijného odoboru: veterinárske lekárstvo
Jazyk:
slovenský