Publikačná činnosť zamestnanca

  Süli Judit, RNDr., PhD.

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2019
ADF
SABOLÍK, Ján - SÜLI, Judit - HARVANOVÁ, Jarmila. Vplyv pH kultivačného média na stabilitu skvalénových adjuvantných emulzií používaných k príprave inaktivovaných vakcín : [Influence of pH of tissue culture medium on the stability of squalene adjuvant emulsions used to preparation of inactivated vaccines] In: Folia Pharmaceutica Cassoviensia. 2019. ISSN 2585-9609, Roč. 1, č. 4 (2019), s. 7-16.
2019
AED
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká konzumácie surovej stravy (raw food) : [Potencial risk of raw foodism] In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 204-216.
2019
AFD
SOBEKOVÁ, Anna - SÜLI, Judit - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. B17 - vitamín? : [B17 - vitamin?] In: Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 179-181.
2019
AFD
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Marketing verzus vedecké poznanie – komplexnejší pohľad na polyfenoly : [Marketing versus scientific knowledge – more comprehensive view of polyphenols] In: Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 189-191.
2019
AFH
ONDREJKOVÁ, Anna - SÜLI, Judit - HARVANOVÁ, Jarmila - PROKEŠ, Marián - KORYTÁR, Ľuboš - ZEMANOVÁ, Silvia. Antioxidačná protekcia adjuvantnej antirabickej vakcíny : [Antioxidative protection of rabies vaccine with adjuvant] In: Slovenský vakcinologický kongres. 10. Slovenský vakcinologický kongres : Program a zborník abstraktov. 1. vyd. Bratislava : A-medi management, 2019. ISBN 978-80-89797-43-1, s. 19.
2019
AFH
ONDREJKOVÁ, Anna - SÜLI, Judit - HARVANOVÁ, Jarmila - KORYTÁR, Ľuboš - PROKEŠ, Marián - ZEMANOVÁ, Silvia. Antioxidative protection of squalene adjuvant and adjuvanted rabies vaccine : [Antioxidačná protekcia skvalénového adjuvantu a adjuvantná antirabická vakcína] In: Joint Czechoslovak Virology Conference 2019. Sborník abstraktů z konference Joint Czechoslovak Virology Conference 2019 and 1st SK-AT Structural Virology Meeting, 13.2.-15.2.2019, Bratislava. 1. vyd. Praha : Česká společnost pro biochemii a molekulární biologii Praha, 2019. ISBN 978-80-86668-53-6, s. 87.
2019
AFH
SÜLI, Judit - SABOLÍK, Ján - HARVANOVÁ, Jarmila. Nový skvalénový adjuvans pre inaktivované vakcíny : [A new squalene adjuvant for inactivated vaccines] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 245.
2019
AFH
HRUŠKOVÁ, Tatiana - SÜLI, Judit - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Piť či nepiť kávu? : [To drink or not to drink coffee?] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 246.
2019
AFH
SABOLÍK, Ján - SÜLI, Judit. Vplyv pH kultivačného média na stabilitu skvalénových adjuvantných emulzií používaných k príprave inaktivovaných vakcín : [Influence of ph of tissue culture medium on the stability of squalene adjuvant emulsions used to preparation of inactivated vaccines] In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 59-61.
2019
BAB
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín : [Composition of foods and foodstuffs] Rec. Lenka Vorlová, Bohuslava Tremlová. 1. vyd. Martin : Osveta, 2019. ISBN 978-80-8063-475-9, 588 s.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 11
Strana 1 / 2