Publikačný výstup

Potenciálne riziká konzumácie surovej stravy (raw food) [Potencial risk of raw foodism].

Informácie o publikácii

Zápis:
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká konzumácie surovej stravy (raw food) [Potencial risk of raw foodism]. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 204-216.
Rok vydania:
2019
Kategória:
AED - Vedecké práce v domácich recenzovaných vedeckých zborníkoch, monografiách
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
STARUCH Ladislav, SEKRETÁR Stanislav, ŠAJBIDOR Ján, PIPEK Petr, KAJABA Igo
Vydanie:
Additives and contaminants in foodstuffs 2019
Zborník vedeckých prác
S. 204-216
Vydavateľ:
Slovenská chemická knižnica
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8208-010-3
Oblasť výskumu:
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Jazyk:
slovenský