Publikačná činnosť zamestnanca

  Maľa Pavel, doc. MVDr., PhD.

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2007
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň posudzovania mliečnych výrobkov a testovacích substancií poslucháčmi UVL : [Assesment of senzory characteristics of milk] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 332-336.
2007
AFD
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Úroveň rozlišovania senzorických vlastností vybraných potravinárskych komodít : [Distinquishing standard of senzorial properties of foodstufs] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 320-324.
2007
AFD
MAĽA, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva. Vplyv nových spracovateľských technológií na kvalitu mlieka a mliečnych výrobkov. In: XXII. Zoborský deň a V. Západoslovenské dni o osteoporóze, Nitra, 15. - 16.marec 2007. 1. vyd. Nitra : Agroinštitút, 2007. ISBN 978-80-8069-894-2, s. 83-86.
2007
FAI
HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII, Vysoké Tatry, 2. - 4. mája 2007 : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie: Bezpečnosť a kvalita mlieka a mliečnych výrobkov.. Zost. Jozef Bíreš, Oľga Burdová, Mária Baranová, Eva Dudríková, Pavel Maľa, Dionýz Máté, Emil Pilipčinec ; rec. Gabriela Virgulová, Lenka Vorlová. 1.vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, 370 s.
2006
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária. Bezpečnosť potravín garantuje aj úroveň všeobecného poznania senzorických kvalít. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 150-153.
2006
AFC
MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - SABOLOVÁ, Gabriela. Bezpečnosť potravín závisí aj od profesionality hodnotiteľov : [Safety foodstuffs also depend on the profesional assessors] In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. ISBN 80-7305-570-8, s.118-120.
2006
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Frekvencia konzumácie výrobkov zo sóje u stredoškolákov. In: XXXVII. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 17.10.2007. Brno : VFU, 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 47-50.
2006
AFC
BARANOVÁ, Mária - MAĽA, Pavel - BURDOVÁ, Oľga. Senzorická analýza vybraných druhov sójových výrobkov vyrábaných na Slovensku. In: XXXVII. LENFELDOVY A HOKLOVY DNY. BRNO 17. října 2007. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. ISBN 80-7305-570-8, s. 51-54.
2006
AFC
VÁCLAVOVÁ, Andrea - MAĽA, Pavel - BARANOVÁ, Mária - MARCINČÁKOVÁ, Dana. Skúsenosti s využitím prírodného farbiva Monascus purpureus pri výrobe kyslomliečnych výrobkov : [Experiences with aplication of natural ingredient Monascus purpureus for the manufacture fermented milk products] In: VIII. KONFERENCE MLADÝCH VĚDECKÝCH PRACOVNÍKů S MEZINÁRODNÍ ÚČASTÍ : SBORNÍK. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. ISBN 80-7305-564-3, s.78-81.
2006
AFC
BARANOVÁ, Mária - DITTRICHOVÁ, Helena - MAĽA, Pavel - SABOLOVÁ, Gabriela - BURDOVÁ, Oľga. Štandardizácia sójových nápojov-alternatívneho zdroja bielkovín. Standardization of Soya Drinks-an alternative source of protein. In: XXXVI. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY, Brno 18.10.2006 : Konferencia o hygieně a technologii potravin. Brno : Veterinární a farmaceutická univerzita, 2006. s.56-59.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 272
Strana 15 / 28