Publikačná činnosť zamestnanca

  Maľa Pavel, doc. MVDr., PhD.

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2019
BEF
VATAŠČINOVÁ, Tatiana - PIPOVÁ, Monika - MAĽA, Pavel - BUJŇÁK, Lukáš - KOVÁČOVÁ, Mariana - DEMJANOVÁ, Soňa. Antibakteriálny potenciál laktobacilov. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 212-214.
2018
AFC
SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - MAĽOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - MAČANGA, Ján - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Effect of vacuum packaging on colorimetric parameters of bryndza cheese : [Vplyv vákuového balenia na kolorimetrické parametre bryndze] In: XLVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 17. a 18. října 2018, Brno. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. ISBN 978-80-7305-808-1, CD-ROM, s. 282-285.
2018
AFC
SEMJON, Boris - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - REITZNEROVÁ, Anna - MAĽOVÁ, Jana - TREMLOVÁ, Bohuslava - DUDRIKOVÁ, Eva - MAČANGA, Ján - MAĽA, Pavel. Využitie viacnásobnej faktorovej analýzy pre hodnotenie bryndze : [Application of multiple factor analysis for bryndza cheese evaluation] In: XX. konference mladých vědeckých pracovníků s mezinárodní účastí konaná v roce 100. výročí založení Vysoké školy zvěrolékařské, 30.5.2018, VFU Brno : Sborník příspěvků. 1. vyd. Brno : VFU, 2018. ISBN 978-80-7305-799-2, s. 33-35.
2018
BEF
SEMJON, Boris - KRÁL, Martin - POSPIECH, Matej - REITZNEROVÁ, Anna - MAĽOVÁ, Jana - TREMLOVÁ, Bohuslava - DUDRIKOVÁ, Eva - DUDRIKOVÁ, Eva - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel. Kvalitatívne hodnotenie bryndze viacnásobnou faktorovou analýzou : [Qualitative evaluation of bryndza cheese by multiple factorial analysis] In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2018. ISBN 978-80-89738-18-2, s. 184-187.
2017
AFC
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - POLÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - VÝROSTKOVÁ, Jana - DUDRIKOVÁ, Eva - KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján. Vplyv údenia studeným dymom na vybrané fyzikálne a chemické kvalitatívne parametre parených syrov : [Effect of cold smoking on some physical and chemical qualitative parameters of stretched cheese] In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 209-213.
2017
AFD
ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel - PAŽÁKOVÁ, Janka - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana. Komplexné hodnotenie vzoriek bryndze z obchodnej siete : [Complex assessment of physico-chemical properties of bryndza samples purchased in commercial network outlets] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 147-149.
2017
AFD
ANDRAŠKOVÁ, Tatiana - MAĽA, Pavel - VÝROSTKOVÁ, Jana - DIČÁKOVÁ, Zuzana - MAĽOVÁ, Jana. Kritérium bezpečnosti a kritérium hygieny procesu v novo zavádzaných mäsových výrobkoch : [Food safety criterion and process hygiene criterion in newly introduced meat products] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 88-89.
2017
AFD
SEMJON, Boris - MAČANGA, Ján - REITZNEROVÁ, Anna - TUREK, Peter - MAĽA, Pavel - ONDERČINOVÁ, Simona. Organoleptické hodnotenie špekáčok z obchodnej siete : [Sensory evaluation of „špekáčky“ from sales network] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 228-233.
2017
AFD
MAĽOVÁ, Jana - SEMJON, Boris - VÝROSTKOVÁ, Jana - MAĽA, Pavel - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Senzorické posudzovanie masla z obchodnej siete : [The sensory evaluation of a butter from slovak store] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 176-179.
2017
AFD
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Vplyv balenia na zmenu farby syrov počas zrecieho procesu : [Effect of packaging on color changes during ripening process] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 184-187.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 272
Strana 4 / 28