Vplyv balenia na zmenu farby syrov počas zrecieho procesu [Effect of packaging on color changes during ripening process].
Informácie o publikácii
Zápis:
SEMJON, Boris - MAĽA, Pavel - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁK, Slavomír - ANDRAŠKOVÁ, Tatiana. Vplyv balenia na zmenu farby syrov počas zrecieho procesu [Effect of packaging on color changes during ripening process]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči. 1. vyd. Nitra : SPU, 2017. 2017. ISBN 978-80-552-1649-2, CD-ROM, s. 184-187.
Rok vydania:
2017
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
60 %
10 %
10 %
10 %
ANDRAŠKOVÁ Tatiana
10 %
Podiel UVLF:
90 %
Autori vydania:
ANGELOVIČOVÁ Mária, GOLIAN Jozef
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Zborník prác z XIV. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou na CD nosiči
CD-ROM, S. 184-187
Vydavateľ:
SPU
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-1649-2
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský