Publikačná činnosť zamestnanca

  Reitznerová Anna, MVDr., PhD.

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2021
AFD
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - KOŽÁROVÁ, Ivona - NAĎ, Pavel - MARCINČÁK, Slavomír. Rozkladné zmeny tukov a kvalita mäsa brojlerových kurčiat po skrmovaní humínových látok a fermentovaného produktu : [Effect of degradation changes after feeding with humic substances and fermented product on broiler fat and meat] In: Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV.. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, s. 115-118.
2021
AFD
SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorické hodnotenie bravčových šuniek z obchodnej siete : [Sensory evaluation of pork hams from the retail market] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 361-366.
2021
AFD
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SOPKOVÁ, Drahomíra. Vplyv prídavku ľanového semena vo výžive ošípaných na kolorimetrické parametre produkovaného mäsa : [Effect of the supplementation of flaxseed in pig nutrition on colorimetric parameters of the produced meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie: New trends in improving the quality and safety of meat and meat products. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-733-3, USB kľúč, s. 354-360.
2021
AFH
REITZNEROVÁ, Anna - SEMJON, Boris - MAKIŠ, Andrej - MARCINČÁK, Slavomír. Farebná a oxidačná stabilita nakrajánej hydinovej a morčacej šunky : [The colour and oxidation stability of sliced poultry and turkey ham] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 67.
2021
AFH
SEMJON, Boris - REITZNEROVÁ, Anna - BENEŠOVÁ, Lucia - JAKABOVÁ, Silvia - GOLIAN, Jozef - MARCINČÁK, Slavomír. Senzorické hodnotenie bravčových šuniek z obchodnej siete : [Sensory evaluation of pork hams from the retail market] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 71.
2021
AFH
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - REITZNEROVÁ, Anna - MARCINČÁKOVÁ, Dana - MARCINČÁK, Slavomír - ANDREJČÁKOVÁ, Zuzana - SOPKOVÁ, Drahomíra. Vplyv prídavku ľanového semena vo výžive ošípaných na kolorimetrické parametre produkovaného mäsa : [Effect of the supplementation of flaxseed in pig nutrition on colorimetric parameters of the produced meat] In: HYGIENA ALIMENTORUM XLI. HYGIENA ALIMENTORUM XLI: Nové trendy zvyšovania kvality a zdravotnej bezpečnosti mäsa a mäsových výrobkov : Recenzovaný zborník abstraktov prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF v Košiciach, 2021. ISBN 978-80-8077-734-0, s. 70.
2020
DAI
REITZNEROVÁ, Anna. Živočíšne tuky a ich vplyv na zdravotný stav človeka : doktorandská dizertačná práca. Košice : UVLF v Košiciach, 2020. 119 l. : príloha 6 + CD-ROM.
2019
AFC
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv podávania humínových látok vo výžive brojlerov na fyzikálne a chemické parametre produkovaného mäsa : [The effect of humic substance administration in broilers nutrition on physical and chemical parameters of produced meat] In: XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 16. a 17. října 2019, Brno : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2019. ISBN 978-80-7305-828-9, CD-ROM, s. 290-293.
2019
AFG
SEMJON, Boris - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁKOVÁ, Dana - REITZNEROVÁ, Anna - KORÉNEKOVÁ, Beáta - PETRÍKOVÁ, Dominika - MARCINČÁK, Slavomír. Vplyv podávania humínových látok vo výžive brojlerov na fyzikálne a chemické parametre produkovaného mäsa : [The effect of humic substance administration in broilers nutrition on physical and chemical parameters of produced meat] In: Lenfeldovy a Höklovy dny. XLIX. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin, 16. a 17. října 2019, Brno : Sborník abstraktů. 1. vyd. Brno : VFU, 2019. ISBN 978-80-7305-829-6, s. 78.
2019
BEF
REITZNEROVÁ, Anna - ŠULEKOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - SEMJON, Boris - MARCINČÁK, Slavomír - BARTKOVSKÝ, Martin. Vplyv dlhodobého skladovania na oxidačné zmeny lipidov v husacom mäse. In: Mladí vedci - bezpečnosť potravinového reťazca 2019 : 1. vyd. Bratislava : Ministerstvo pôdohospodárstva a rozvoja vidieka SR, 2019. ISBN 978-80-89738-19-9, online, s. 173-176.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 83
Strana 5 / 9