Publikačná činnosť zamestnanca

  Pipová Monika, doc. MVDr., CSc.

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2003
AFD
KOTTFEROVÁ, Jana - PIPOVÁ, Monika - ONDRAŠOVIČ, Miloslav - HVOZDÍK, Anton. Application of ATP method for the plant hygiene control in poultry industry. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 115-118.
2003
AFD
LACIAKOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz - PIPOVÁ, Monika - LACIAK, Vlastimil. Čistenie a dezinfekcia v potravinárskych prevádzkach. In: Komplexný pohľad na agropotravinársku hygienu, Košice, 27.-28. máj 2003 : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2003. ISBN 80-232-0216-2, s. 85-91.
2003
AFD
PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - KOŽÁROVÁ, Ivona - LACIAKOVÁ, Anna - PLACHÁ, Iveta. Citlivosť koagulázo-negatívnych kmeňov stafylokokov z hlbokozmrazených kurčiat voči vybraným antibiotikám : [Sensitivity of coagulase-negative staphylococci isolated from deep-frozen chicken meat to selected antibiotics] In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. s. 219-222.
2003
AFD
LACIAKOVÁ, Anna - PIPOVÁ, Monika - ŠTEFKOVIČOVÁ, Marcela - MÁTÉ, Dionýz - PÁSTOROVÁ, Bernardína - KOŽÁROVÁ, Ivona - LACIAK, Vlastimil. Influence of water- and air-chilling on the superficial microbial contamination of slaughter poultry. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 115-117.
2003
AFD
LACIAKOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz - PIPOVÁ, Monika - LACIAK, Vlastimil. Problematika dezinfekcie v potravinárskych prevádzkach. In: EÚ - Legislatívny proces v potravinárstve. Košice : Dom techniky ZSVTS, 2003. www.domtechniky-ke.sk.
2003
AFD
PIPOVÁ, Monika. Problems with slovak salt-water fish terminology. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 152-154.
2003
AFD
PIPOVÁ, Monika. Problémy so slovenským názvoslovým morských rýb. In: Hygiena alimentorum XXIV - Hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. ISBN 80-7148-050-9, s. 293-295.
2003
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz - PIPOVÁ, Monika - LACIAKOVÁ, Anna - JEVINOVÁ, Pavlína. Rezíduá antikokcidík v živočíšnych produktoch hydiny : [Residues of anticoccidial drugs in animal products derived from poultry] In: Rizikové faktory potravového reťazca. Zborník vedeckých prác z 3. medzinárodnej vedeckej konferencie, Nitra 3. december 2003. 1. vyd. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2003. ISBN 80-8069-282-3, s. 70-71.
2003
AFD
PIPOVÁ, Monika - NAGY, Jozef - KOŽÁROVÁ, Ivona - LACIAKOVÁ, Anna - PLACHÁ, Iveta. Sensitivity of coagulase-negative staphylococci isolated from deep-frozen chicken meat to selected antibiotics. In: Hygiena alimentorum XXIV - poultry, eggs, fish and game-sources of safe foods. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. ISBN 80-88985-93-5, s. 119-122.
2003
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz - HUSSEIN, Khalled - LACIAKOVÁ, Anna - JEVINOVÁ, Pavlína - PIPOVÁ, Monika. Stanovenie reziduí monenzínu v tkanivách brojlerových kurčiat použitím mikrobilogických metod : [Detection of monensin residues in broiler chickens tissues by microbiological methods] In: Hygiena alimentorum XXIV - hydina, vajcia, ryby a zverina - zdroje bezpečných potravín. Zborník prednášok a posterov 4.-6. júna 2003, Štrbské Pleso - Vysoké Tatry. 1. vyd. Košice : Univerzita veterinárskeho lekárstva, 2003. ISBN 80-7148-050-9, s. 356-361.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 350
Strana 28 / 35