Publikačná činnosť zamestnanca

  Hrušková Tatiana, RNDr., PhD.

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2019
AED
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Potenciálne riziká konzumácie surovej stravy (raw food) : [Potencial risk of raw foodism] In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019 : Zborník vedeckých prác. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 204-216.
2019
AFD
SASÁKOVÁ, Naďa - HRUŠKOVÁ, Tatiana - MIŇO, Igor - HOLOTOVÁ, Eva. Hygienické zabezpečenie pitnej vody na farme : [Hygienic safety of drinking water on farm] In: Voda - strategická surovina budúcnosti : Zborník príspevkov. 1. vydanie Košice : TU, 2019. ISBN 978-80-553-3309-0, CD-ROM, s. 59-62.
2019
AFD
HOLEČKOVÁ, Beáta - GALDÍKOVÁ, Martina - SCHWARZBACHEROVÁ, Viera - KOLENIČOVÁ, Simona - HALUŠKOVÁ, Jana - LOHAJOVÁ, Ľuboslava - HRUŠKOVÁ, Tatiana - SOBEKOVÁ, Anna - STANIČOVÁ, Jana - VEREBOVÁ, Valéria. Sledovanie genotoxicity neonikotinoidov a ich vplyvu na epigenetické mechanizmy : [Assessment of the neonikotinoid genotoxicity and their impact on epigenetic mechanisms] In: Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 176-178.
2019
AFH
HRUŠKOVÁ, Tatiana - SÜLI, Judit - BUJDOŠOVÁ, Zuzana. Piť či nepiť kávu? : [To drink or not to drink coffee?] In: Škola-Veda-Prax : konferencia. Škola - Veda - Prax, 17.-18. september 2019, Košice : Zborník referátov a abstraktov: vedecká konferencia pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. ISBN 978-80-8077-628-2, CD-ROM, s. 246.
2019
BAB
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín : [Composition of foods and foodstuffs] Rec. Lenka Vorlová, Bohuslava Tremlová. 1. vyd. Martin : Osveta, 2019. ISBN 978-80-8063-475-9, 588 s.
2019
GII
SÜLI, Judit - SOBEKOVÁ, Anna - BUJDOŠOVÁ, Zuzana - HRUŠKOVÁ, Tatiana. Zloženie potravín a potravinových surovín: predstavenie monografie. In: Additives and contaminants in foodstuffs 2019. 1. vyd. Bratislava : Slovenská chemická knižnica, 2019. ISBN 978-80-8208-010-3, s. 201-203.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 6
Strana 1 / 1