Publikačná činnosť zamestnanca

  Bujňák Lukáš, doc. MVDr., PhD.

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2021
BEF
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - BUJŇÁK, Lukáš - KLEMPOVÁ, Tatiana - ROBA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Jatočná výťažnosť a kvalita mäsa kurčiat po skrmovaní fermentovaných produktov a humínových látok : [Carcass yield and quality of chicken meat after feeding with fermented feed and humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, online, s. 13-18.
2021
BEF
SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok : [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances] In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, s. 50-55.
2021
FAI
Lazarove dni výživy a veterinárnej dietetiky XIV. : Zborník prednášok: medzinárodná vedecká konferencia. Zost. Pavel Naď, Lukáš Bujňák ; rec. Zita Faixová, Pavol Mudroň, Peter Turek. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-711-1, 180 s.
2021
FAI
NutriNET 2021 : Proceedings of reviewed scientific papers. Ed. Lukáš Bujňák, Pavel Naď ; rec. Iveta Maskaľová, František Zigo, Andrej Marcin, Tomáš Mihok. 1. vyd. Košice : UVLF, 2021. ISBN 978-80-8077-713-5, 157 s.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 24
Strana 3 / 3