Publikačný výstup

Jatočná výťažnosť a kvalita mäsa kurčiat po skrmovaní fermentovaných produktov a humínových látok [Carcass yield and quality of chicken meat after feeding with fermented feed and humic substances].

Informácie o publikácii

Zápis:
BARTKOVSKÝ, Martin - SEMJON, Boris - JEVINOVÁ, Pavlína - BUJŇÁK, Lukáš - KLEMPOVÁ, Tatiana - ROBA, Pavol - MARCINČÁK, Slavomír. Jatočná výťažnosť a kvalita mäsa kurčiat po skrmovaní fermentovaných produktov a humínových látok [Carcass yield and quality of chicken meat after feeding with fermented feed and humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, online, s. 13-18.
Rok vydania:
2021
Kategória:
BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Podiel UVLF:
95 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, GOLIAN Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, MENDELOVÁ Andrea
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Food safety and control: Proceedings of professional papers from the international scientific conference
Zborník odborných prác z XVIII. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online
online, S. 13-18
Vydavateľ:
SPU v Nitre
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-2354-4
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský