Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances].
Informácie o publikácii
Zápis:
SEMJON, Boris - BUJŇÁK, Lukáš - NAĎ, Pavel - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGY, Jozef - JEVINOVÁ, Pavlína - BARTKOVSKÝ, Martin - MARCINČÁK, Slavomír. Zmena senzorických parametrov mäsa kurčiat vplyvom skrmovania prírodných a okyslených humínových látok [The change of meat sensory parameters of chickens fed with natural and acidified humic substances]. In: Bezpečnosť a kontrola potravín : 1. vyd. Nitra : SPU v Nitre, 2021. 2021. ISBN 978-80-552-2354-4, s. 50-55.
Rok vydania:
2021
Kategória:
BEF - Odborné práce v domácich recenzovaných zborníkoch (konferenčných aj nekonferenčných)
Autori:
45 %
5 %
5 %
5 %
5 %
5 %
10 %
20 %
Podiel UVLF:
100 %
Autori vydania:
GOLIAN Jozef, ČAPLA Jozef, GOLIAN Jozef, CAPCAROVÁ Marcela, MENDELOVÁ Andrea
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín
Food safety and control: Proceedings of professional papers from the international scientific conference
Zborník odborných prác z XVIII. vedeckej konferencie s medzinárodnou účasťou online
S. 50-55
Vydavateľ:
SPU v Nitre
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-2354-4
Oblasť výskumu:
200 - Veterinárske vedy
Jazyk:
slovenský