Publikačná činnosť zamestnanca

  Máté Dionýz, prof. MVDr., PhD.

Od 2022
V1
V2
V3
O1
O2
O3
P1
D1
I1
I2
I3
        
Rok
2024
2023
2022
2021
2020
2019
2018
2017
2016
2015
 
Rok
Kategória
Publikácia
2004
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz. Rezíduá sulfónamidov v živočíšnych produktoch hydiny a možné zdravotné riziká pre konzumentov : [Sulphonamide residues in animal products derived from poultry and their potential health risks on consumers] In: Infekčné a parazitárne choroby zvierat. Zborník referátov a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie konanej z príležitosti 55.výročia založenia UVL v Košiciach. 9. - 10.9.2004 Košice, Slovenská republika. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-8077-007-7, s. 234-237.
2004
AFD
KOŽÁROVÁ, Ivona - MÁTÉ, Dionýz. Sulfónamidy ako účinné chemoterapeutické agens v prevencii a liečbe kokcidiózy u hydiny : [Sulphonamides as the effective chemotherapeutic agents used in the prevention and treatment of coccidiosis of poultry] In: Infekčné a parazitárne choroby zvierat. Zborník referátov a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie konanej z príležitosti 55.výročia založenia UVL v Košiciach. 9. - 10.9.2004 Košice, Slovenská republika. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-8077-007-7, s. 230-233.
2004
AFD
BURDOVÁ, Oľga - CABADAJ, Rudolf - SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz. Uplatňovanie systému integrovanej veterinárskej starostlivosti pri produkcii mlieka : [Application of the system of integrated veterinary care in the milk production] In: HYGIENA ALIMENTORUM XXV: Aktuálne otázky výroby a spracovania. mlieka - bezpečné potraviny pre všetkých, 27.-28. mája 2004, Štrbské Pleso, Vysoké tatry : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVL, 2004. ISBN 80-88985-99-4, s. 107-112.
2004
AFG
NAGY, Jozef - ZIBRÍN, Martin - MÁTÉ, Dionýz - KORIMOVÁ, Ľudmila - POPELKA, Peter. Porovnanie kvality hydinového mäsa po rôznych spôsoboch mrazenia. In: . XXXIV. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY.Brno 6.10.2004.. Brno : VFU, 2004. s.42-45.
2004
AFH
JEVINOVÁ, Pavlína - MÁTÉ, Dionýz - NAGY, Jozef - CABADAJ, Rudolf. Antibacterial substances in milk and an occurence of the false positive results at the detection of inhibitory substances by the microbiological agar difusion methods. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone. Proceedings of abstracts, 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 87.
2004
AFH
BURDOVÁ, Oľga - CABADAJ, Rudolf - SOKOL, Jozef - MÁTÉ, Dionýz. Application of the system of integrated veterinary care in the milk production. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone. Proceedings of abstracts, 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s.33.
2004
AFH
SOKOL, Jozef - BÍREŠ, Jozef - CABADAJ, Rudolf - BURDOVÁ, Oľga - MÁTÉ, Dionýz. Order (EC) No. 178/2002 of the european parliament and the council and its practical implementation in the Slovak republic in view of the veterinary care. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone. Proceedings of abstracts, 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 19.
2004
AFH
SOKOL, Jozef - BÍREŠ, Jozef - CABADAJ, Rudolf - BURDOVÁ, Oľga - MÁTÉ, Dionýz. Regulation of the european community No.178/2002 of the european parliament and the council in relation to safety of foodstuffs. In: . Hygiena alimentorum XXV. Actual questions of production and processing of the milk - safe food for everyone 2004. 2004. ISBN 80-8077-000-X, s. 17.
2004
BDE
LACIAKOVÁ, Anna - PIPOVÁ, Monika - MÁTÉ, Dionýz - LACIAK, Vlastimil. Microbial analysis of the meat products focused on the occurrence of microscopic filamentous fungi. In: Meso. 2004. ISSN 1332-0025, Roč. 6, č. 5 (2004), s. 24-28.
2004
BDE
LACIAKOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz - PIPOVÁ, Monika - LACIAK, Vlastimil. Problematika dezinfekcie potravinárskych prevádzok. In: Maso. 2004. ISSN 1210-4086, Roč. 15, č. 4 (2004), s. 40-42.
Posledný update databázy: 09. 05. 2024 08:32:29
Počet záznamov v databáze: 365
Strana 21 / 37