Publikačný výstup

Porovnanie kvality hydinového mäsa po rôznych spôsoboch mrazenia.

Informácie o publikácii

Zápis:
NAGY, Jozef - ZIBRÍN, Martin - MÁTÉ, Dionýz - KORIMOVÁ, Ľudmila - POPELKA, Peter. Porovnanie kvality hydinového mäsa po rôznych spôsoboch mrazenia. In: . XXXIV. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY.Brno 6.10.2004.. Brno : VFU, 2004. s.42-45.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:
KORIMOVÁ Ľudmila
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XXXIV. LENFELDOVY A HÖKLOVY DNY.Brno 6.10.2004.
Konference o hygieně a technologii potravin s mezinárodní účastí
s.42-45
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský