Publikačný výstup

Microbial analysis of the meat products focused on the occurrence of microscopic filamentous fungi.

Informácie o publikácii

Zápis:
LACIAKOVÁ, Anna - PIPOVÁ, Monika - MÁTÉ, Dionýz - LACIAK, Vlastimil. Microbial analysis of the meat products focused on the occurrence of microscopic filamentous fungi. In: Meso. 2004. ISSN 1332-0025, Roč. 6, č. 5 (2004), s. 24-28.
Rok vydania:
2004
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
LACIAKOVÁ Anna
0 %
LACIAK Vlastimil
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Meso
Roč. 6, č. 5 (2004), s. 24-28
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1332-0025
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2010-2010: [1] OYERO, O.G. - OYEFOLU, A.B. Natural occurrence of aflatoxin residues in fresh and sun-dried meat in nigeria. In Pan African Medical Journal, 2010, vol.7.