Aplikácia fermentovaných bioproduktov a humínových látok vo výžive hydiny, nový prístup ku zlepšeniu zdravia zvierat a produkcii bezpečných a funkčných potravín
Základné údaje
Anglický názov:
Registračné číslo:
APVV-18-0039
Zdroj:
Agentúra na podporu výskumu a vývoja (APVV)
Doba realizácie:
2019 - 2023
Riešiteľ (UVLF):
Marcinčák Slavomír, prof. MVDr., PhD. (2019: % | 2020: % | 2021: % | 2022: % | 2023: %)
Pracovisko riešiteľa:
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Pracovisko riešiteľa:
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Spoluriešitelia:
Nagy Jozef, prof. MVDr., PhD. (2019: % | 2020: % | 2021: % | 2022: % | 2023: %)
Bartkovský Martin, Mgr., PhD. (2019: % | 2020: % | 2021: % | 2022: % | 2023: %)
Jevinová Pavlina, MVDr., PhD. (2019: % | 2020: % | 2021: % | 2022: % | 2023: %)
Koréneková Beáta, MVDr., PhD. (2019: % | 2020: % | 2021: % | 2022: % | 2023: %)
Kožárová Ivona, doc. MVDr., PhD. (2019: % | 2020: % | 2021: % | 2022: % | 2023: %)
Bujňák Lukáš, doc. MVDr., PhD. (2019: % | 2020: % | 2021: % | 2022: % | 2023: %)
Marcinčáková Dana, doc. MVDr., PhD. (2019: % | 2020: % | 2021: % | 2022: % | 2023: %)
Mudroňová Dagmar, prof. MVDr., PhD. (2019: % | 2020: % | 2021: % | 2022: % | 2023: %)
Popelka Peter, prof. MVDr., PhD. (2019: % | 2020: % | 2021: % | 2022: % | 2023: %)
Semjon Boris, doc. MVDr., PhD. (2019: % | 2020: % | 2021: % | 2022: % | 2023: %)
Vedný odbor:
180 - Lekárske, farmaceutické a nelekárske zdravotnícke vedy
Finančné ukazovatele
BEŽNÉ v €
KAPITÁLOVÉ v €
Pridelené
Čerpané
Pridelené
Čerpané
Pridelené / Čerpané
Pridelené / Čerpané
2019
14000
14000
0
0
14000 / 14000
0 / 0
2020
40460
40460
0
0
40460 / 40460
0 / 0
2021
0
40130
0
0
0 / 40130
0 / 0
2022
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
2023
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
Spolu
54460
94590
0
0
54460 / 94590
0 / 0
Anotácia
Publikačné výstupy