Príprava vysokoškolskej učebnice "Tovaroznalectvo potravín živočíšneho a rastlinného pôvodu" harmonizovaná s požiadavkou nového študijného odboru "Trh a kvalita potravín"
Základné údaje
Anglický názov:
Merchandise of food of animal and vegetable origin
Registračné číslo:
010UVLF-4/2011
Zdroj:
Kultúrna a edukačná grantová agentúra MŠVVaŠ SR (KEGA)
Doba realizácie:
2011 - 2013
Riešiteľ (UVLF):
Jevinová Pavlina, MVDr., PhD. (2011: % | 2012: % | 2013: %)
Pracovisko riešiteľa:
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Pracovisko riešiteľa:
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Spoluriešitelia:
Nagy Jozef, prof. MVDr., PhD. (2011: % | 2012: % | 2013: %)
Pipová Monika, doc. MVDr., CSc. (2011: % | 2012: % | 2013: %)
Kožárová Ivona, doc. MVDr., PhD. (2011: % | 2012: % | 2013: %)
Marcinčák Slavomír, prof. MVDr., PhD. (2011: % | 2012: % | 2013: %)
Popelka Peter, prof. MVDr., PhD. (2011: % | 2012: % | 2013: %)
Dudriková Eva, doc. MVDr., PhD. (2011: % | 2012: % | 2013: %)
Turek Peter, prof. MVDr., PhD. (2011: % | 2012: % | 2013: %)
Koréneková Beáta, MVDr., PhD. (2011: % | 2012: % | 2013: %)
Výrostková Jana, doc. MVDr., PhD. (2011: % | 2012: % | 2013: %)
Vedný odbor:
-
Finančné ukazovatele
BEŽNÉ v €
KAPITÁLOVÉ v €
Pridelené
Čerpané
Pridelené
Čerpané
Pridelené / Čerpané
Pridelené / Čerpané
2011
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
2012
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
2013
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
Spolu
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
Anotácia
Publikačné výstupy