Projektová karta

Inovácia a modernizácia novcého profilového predmetu "Technológia výroby a kvalita mrazených a konzervovaných potravín" pre študijný program trh a kvalita potravín/

 
Základné údaje
Anglický názov:
Registračné číslo:
007UVLF-4/2024
Zdroj:
Kultúrna a edukačná grantová agentúra MŠVVaŠ SR (KEGA)
Doba realizácie:
2024 - 2026
Riešiteľ (UVLF):
Dudriková Eva, doc. MVDr., PhD. (2024: %  |  2025: %  |  2026: %)
Pracovisko riešiteľa:
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Pracovisko riešiteľa:
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Spoluriešitelia:
Vedný odbor:
-
 
Finančné ukazovatele
 
BEŽNÉ v €
KAPITÁLOVÉ v €
 
Pridelené
Čerpané
Pridelené
Čerpané
Pridelené / Čerpané
Pridelené / Čerpané
2024
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
2025
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
2026
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
Spolu
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
 
Anotácia
 
Publikačné výstupy