Nové metódy pozberového spracovania výberovej kávy - benefity a potenciálne riziká
Základné údaje
Anglický názov:
New methods of post-harvest processing of specialty coffee - benefits and potential risks
Registračné číslo:
ESGV/01/2024
Zdroj:
Interná grantová agentúra UVLF v Košiciach
Doba realizácie:
2024 - 2026
Riešiteľ (UVLF):
Várady Matúš, Mgr., PhD. (2024: % | 2025: % | 2026: %)
Pracovisko riešiteľa:
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Pracovisko riešiteľa:
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Spoluriešitelia:
Vedný odbor:
200 - Veterinárske vedy
Finančné ukazovatele
BEŽNÉ v €
KAPITÁLOVÉ v €
Pridelené
Čerpané
Pridelené
Čerpané
Pridelené / Čerpané
Pridelené / Čerpané
2024
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
2025
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
2026
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
Spolu
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
Anotácia
Publikačné výstupy