Príprava vysokoškolská učebnice "Hygiena a technológia mäsa a mäsových výrobkov"
Základné údaje
Anglický názov:
Registračné číslo:
001UVLF-4/2013
Zdroj:
Kultúrna a edukačná grantová agentúra MŠVVaŠ SR (KEGA)
Doba realizácie:
2013 - 2015
Riešiteľ (UVLF):
Turek Peter, prof. MVDr., PhD. (2013: % | 2014: % | 2015: %)
Pracovisko riešiteľa:
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Pracovisko riešiteľa:
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Spoluriešitelia:
Vedný odbor:
200 - Veterinárske vedy
Finančné ukazovatele
BEŽNÉ v €
KAPITÁLOVÉ v €
Pridelené
Čerpané
Pridelené
Čerpané
Pridelené / Čerpané
Pridelené / Čerpané
2013
13639
13639
13639 / 13639
/
2014
11235
11235
11235 / 11235
/
2015
10916
10916
10916 / 10916
/
Spolu
35790
35790
0
0
35790 / 35790
0 / 0
Anotácia
Publikačné výstupy