Možnosti zvyšovania kvalitatívnych parametrov výberovej kávy jej sekundárnym spracovaním
Základné údaje
Anglický názov:
Possibilities of increasing the quality parameters of specialty coffee through its secondary processing
Registračné číslo:
1/0038/25
Zdroj:
Vedecká grantová agentúra MŠVVaŠ SR a SAV (VEGA)
Doba realizácie:
2025 - 2027
Riešiteľ (UVLF):
Várady Matúš, Mgr., PhD. (2025: % | 2026: % | 2027: %)
Pracovisko riešiteľa:
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Pracovisko riešiteľa:
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Spoluriešitelia:
Bartkovský Martin, Mgr., PhD. (2025: % | 2026: % | 2027: %)
Popelka Peter, prof. MVDr., PhD. (2025: % | 2026: % | 2027: %)
Nagy Jozef, prof. MVDr., PhD. (2025: % | 2026: % | 2027: %)
Nagyová Alena, MVDr., PhD. (2025: % | 2026: % | 2027: %)
Semjon Boris, doc. MVDr., PhD. (2025: % | 2026: % | 2027: %)
Kováčová Mariana, PhDr., PhD. (2025: % | 2026: % | 2027: %)
Jevinová Pavlina, MVDr., PhD. (2025: % | 2026: % | 2027: %)
Vedný odbor:
200 - Veterinárske vedy
Finančné ukazovatele
BEŽNÉ v €
KAPITÁLOVÉ v €
Pridelené
Čerpané
Pridelené
Čerpané
Pridelené / Čerpané
Pridelené / Čerpané
2025
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
2026
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
2027
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
Spolu
0
0
0
0
0 / 0
0 / 0
Anotácia
Publikačné výstupy