Projektová karta

Fermentované biokrmivá obohatené o polynenasýtené mastné kyseliny a pigmenty a ich vplyv na produkčné ukazovatele, zdravotný stav hydiny a kvalitu hydinového mäsa

 
Základné údaje
Anglický názov:
Registračné číslo:
1/0457/14
Zdroj:
Vedecká grantová agentúra MŠVVaŠ SR a SAV (VEGA)
Doba realizácie:
2014 - 2016
Riešiteľ (UVLF):
Marcinčák Slavomír, prof. MVDr., PhD. (2014: %  |  2015: %  |  2016: %)
Pracovisko riešiteľa:
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Pracovisko riešiteľa:
Katedra hygieny, technológie a zdravotnej bezpečnosti potravín
Spoluriešitelia:
Vedný odbor:
200 - Veterinárske vedy
 
Finančné ukazovatele
 
BEŽNÉ v €
KAPITÁLOVÉ v €
 
Pridelené
Čerpané
Pridelené
Čerpané
Pridelené / Čerpané
Pridelené / Čerpané
2014
17581
17581
0
0
17581 / 17581
0 / 0
2015
17316
17316
0
0
17316 / 17316
0 / 0
2016
16779
16779
0
0
16779 / 16779
0 / 0
Spolu
51676
51676
0
0
51676 / 51676
0 / 0
 
Anotácia
 
Publikačné výstupy