Comparison of the quality of mechanically deboned poultry meat after different methods of separation.
Informácie o publikácii
Zápis:
NAGY, Jozef - LENHARDT, Ľudovít - KORIMOVÁ, Ľudmila - DIČÁKOVÁ, Zuzana - POPELKA, Peter - PIPOVÁ, Monika - TOMKOVÁ, Iveta. Comparison of the quality of mechanically deboned poultry meat after different methods of separation. In: Meso. 2007. ISSN 1332-0025, Roč. 9, č. 2 (2007), s. 92-95.
Rok vydania:
2007
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
0 %
0 %
KORIMOVÁ Ľudmila
0 %
0 %
0 %
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Meso
Roč. 9, č. 2 (2007), s. 92-95
Krajina vydania:
Chorvátsko
ISSN:
1332-0025
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
Ohlasy:
2017-2017: [1] HAĆ-SZYMANCZUK, E. - CEGIEŁKA, A. - LIPINSKA, E. - PIWOWAREK, K. Application of rosemary for the prolongation of microbial and oxidative stability in mechanically deboned poultry meat from chickens. In Italian Journal of Food Science. ISSN 11201770, 2017-01-01, 29, 2, pp. 329-342. [Scopus]