Publikačný výstup

Zmeny kvalitatívnych ukazovateľov bravčového mäsa počas dlhodobého mraziarenského uskladnenia : [The changes of nutritional characteristics of pork meat during the long period of freezing storage]

Informácie o publikácii

Zápis:
SOPKOVÁ, Drahomíra. Zmeny kvalitatívnych ukazovateľov bravčového mäsa počas dlhodobého mraziarenského uskladnenia : [The changes of nutritional characteristics of pork meat during the long period of freezing storage] In: VII. celoslovenský seminár z fyziológie živočíchov, 23.-24. máj 2007, Topolčianky, Nitra, Slovenská republika : Zborník z vedeckého seminára s medzinárodnou účasťou. Nitra : SPU, 2007. ISBN 978-80-8069-886-7, s. 294-298.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
KOLESÁROVÁ Adriana, MASSANYI Peter
Vydanie:
VII. celoslovenský seminár z fyziológie živočíchov, 23.-24. máj 2007, Topolčianky, Nitra, Slovenská republika
Zborník z vedeckého seminára s medzinárodnou účasťou
S. 294-298
Vydavateľ:
SPU
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8069-886-7
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský