The levels of amino acids in pork meat of altered quality.
Informácie o publikácii
Zápis:
SOPKOVÁ, Drahomíra. The levels of amino acids in pork meat of altered quality. In: Physiological Research. 2007. ISSN 0862-8408, Roč. 56, č. 3 (2007), s. 32.
(2007: 1.505 - IF, 67 - H-index, 1.680 - IF 5y, 0.762 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
(2007: 1.505 - IF, 67 - H-index, 1.680 - IF 5y, 0.762 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q)
Rok vydania:
2007
Kategória:
AEG - Abstrakty vedeckých prác v zahraničných karentovaných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Physiological Research
Roč. 56, č. 3 (2007), s. 32
Krajina vydania:
Česká republika
ISSN:
0862-8408
Oblasť výskumu:
neuvedená
Scientometria:
2007: 1.505 - IF, 67 - H-index, 1.680 - IF 5y, 0.762 - SJR, Q1 - SJR Best Q, Q3 - JCR Best Q
Jazyk:
anglický