Publikačný výstup

Efektívne postupy pri zvyšovaní kvality surového kravského mlieka na farme - program zdravého vemena.

Informácie o publikácii

Zápis:
BURDOVÁ, Oľga - PILIPČINEC, Emil - MÁTÉ, Dionýz. Efektívne postupy pri zvyšovaní kvality surového kravského mlieka na farme - program zdravého vemena. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2007. ISBN 978-80-8077-055-6, s. 74-81.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
BURDOVÁ Oľga
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BÍREŠ Jozef, BURDOVÁ Oľga, BARANOVÁ Mária, DUDRIKOVÁ Eva, MAĽA Pavel, MÁTÉ Dionýz, PILIPČINEC Emil
Vydanie:
HYGIENA ALIMENTORUM XXVIII 2007
S. 74-81
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-055-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2008-2008: [4] VASIĽ, Milan - ELEČKO, Juraj. Mikrobiologická kontaminácia ovčieho mlieka v prvovýrobe s rozdielnou technológiou dojenia. In Bezpečnosť a kontrola potravín. - Nitra, 2008 : Slovenská poľnohospodárska univerzita, s. 79-83.