Kvalita ovčieho mlieka z pohľadu jeho tradičného spracovania na hrudkový syr a bryndzu.
Informácie o publikácii
Zápis:
DUDRIKOVÁ, Eva - FATRCOVÁ-ŠRÁMKOVÁ, Katarína - KARDOŠOVÁ, A. - FIĽKO, Ján. Kvalita ovčieho mlieka z pohľadu jeho tradičného spracovania na hrudkový syr a bryndzu. In: Farmářská výroba sýru a kysaných mléčných výrobku IV. 2007. Brno : MZLU Brno, 2007. 2007. s. 27-29.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Farmářská výroba sýru a kysaných mléčných výrobku IV. 2007
S. 27-29
Vydavateľ:
MZLU Brno
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Slovensko
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský