Publikačný výstup

Vplyv potravinových aditív na degradáciu ochratoxínu A.

Informácie o publikácii

Zápis:
LACIAKOVÁ, Anna - MÁTÉ, Dionýz - CICOŇOVÁ, Patrícia - LACIAK, Vlastimil. Vplyv potravinových aditív na degradáciu ochratoxínu A. In: . Správy klinickej mikrobiológie. 2007. ISSN 1335-8219, Roč. 7, č. SB (2007), s. 39.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFG - Abstrakty príspevkov zo zahraničných vedeckých konferencií
Autori:
LACIAKOVÁ Anna
0 %
CICOŇOVÁ Patrícia
0 %
LACIAK Vlastimil
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Správy klinickej mikrobiológie
Roč. 7, č. SB (2007), s. 39
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1335-8219
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský