Vývoj kvality mäsových výrobkov na Slovensku.
Informácie o publikácii
Zápis:
TUREK, Peter. Vývoj kvality mäsových výrobkov na Slovensku. Rec. Andrej Bugarský, Lýdia Čisláková, Pavel Suchý. 1. vyd. Košice : UVL 2007. ISBN 978-80-8077-073-0, 48 s.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AAB - Vedecké monografie vydané v domácich vydavateľstvách
Autori:
0 %
Recenzenti:
Andrej Bugarský, Lýdia Čisláková, Pavel Suchý
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8077-073-0
Rozsah:
48 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský