Publikačný výstup

Technológia spracovania mäsa a kvalita mäsových výrobkov.

Informácie o publikácii

Zápis:
TUREK, Peter - STEINHAUSER, Ladislav. Technológia spracovania mäsa a kvalita mäsových výrobkov. In: 9. seminář o údržnosti masa, masových výrobku a lahudek 2007 : 11.-12 september 2007, Skalský Dvur. : České a slovenské odborné nakladatelství, príloha čas. Maso, 2007. 2007. s. 8-11.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
STEINHAUSER Ladislav
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
9. seminář o údržnosti masa, masových výrobku a lahudek 2007
11.-12 september 2007, Skalský Dvur
s. 8-11
Vydavateľ:
České a slovenské odborné nakladatelství, príloha čas. Maso
Krajina vydania:
Česká republika
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský