Kvalita mäsových výrobkov v zmysle legislatívnych zmien potravinového kódexu Slovenskej republiky [The quality of meat products in accordance with the legislative changes of food code of the Slovak republic].
Informácie o publikácii
Zápis:
TUREK, Peter - MARCINČÁK, Slavomír. Kvalita mäsových výrobkov v zmysle legislatívnych zmien potravinového kódexu Slovenskej republiky [The quality of meat products in accordance with the legislative changes of food code of the Slovak republic]. In: Výživa - potraviny - legislatíva. Bratislava, 2004. 2004. ISBN 80-227-2155-7, s. 81-85.
Rok vydania:
2004
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Výživa - potraviny - legislatíva
S. 81-85
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-227-2155-7
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský