Publikačný výstup

Hodnoty aminokyselín v bravčovom normálnom a kvalitatívne zmenenom - PSE mäse : [The levels of amino-acids of pork meat of normal quality and of altered quality - PSE]

Informácie o publikácii

Zápis:
SOPKOVÁ, Drahomíra - SOKOL, Jozef - CABADAJ, Rudolf - MÁTÉ, Dionýz. Hodnoty aminokyselín v bravčovom normálnom a kvalitatívne zmenenom - PSE mäse : [The levels of amino-acids of pork meat of normal quality and of altered quality - PSE] In: Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry : Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.. 1. vyd. Košice : UVL, 2005. ISBN 80-7148-052-5, s. 269-272.
Rok vydania:
2005
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
SOKOL Jozef
0 %
CABADAJ Rudolf
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel, TUREK Peter, KOZAČINSKI Lidija
Vydanie:
Hygiena alimentorum XXVI., 25.-27. máj 2005, Štrbské Pleso-Vysoké Tatry
Safety and quality of meat and meat products in lesgislative conditions of the common market of the European union
Zborník prednášok a abstraktov: Bezpečnosť a kvalita mäsových výrobkov v legislatívnych podmienkach spoločného trhu Európskej únie.
S. 269-272
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-052-5
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský