Publikačný výstup

What is the Next Step in flavor enhancers?.

Informácie o publikácii

Zápis:
SPANIER, Arthur M. - BLAND, John M. - FLORES, Mónica - BYSTRICKÝ, Pavel. What is the Next Step in flavor enhancers?. In: SPANIER, Arthur M. et al. Chemistry of novel foods. Illinois : Allured Publishing Corp., Carol Stream, Illinois, 1997. ISBN 978-0931710575, s. 45-46.
Rok vydania:
1997
Kategória:
ABC - Kapitoly vo vedeckých monografiách vydané v zahraničných vydavateľstvách
Autori:
SPANIER Arthur M.
0 %
BLAND John M.
0 %
FLORES Mónica
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
SPANIER Arthur M.
Vydanie:
Chemistry of novel foods
S. 45-46
Vydavateľ:
Allured Publishing Corp., Carol Stream, Illinois
Miesto vydania:
Illinois
Krajina vydania:
Spojené štáty americké
ISBN:
978-0931710575
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický