Rok
Kat
Rok
Kategória
Publikácia
2019
AFH
2019
AFH
BORODAČOVÁ, Ivana - BYSTRICKÝ, Pavel. Vplyv prídavku štartovacej kultúry na oxidáciu tukovej zložky trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkov [Influence of starting microbial culture content on fat constituent oxidation in long-lasting thermally not treated meat products]. In: ŠVOČ. Študentská vedecká konferencia - ŠVOČ sa koná pri príležitosti 70. výročia založenia UVLF v Košiciach, 24. apríl 2019, Košice : zborník abstraktov 62. ročníka. 1. vyd. Košice : UVLF, 2019. 2019. ISBN 978-80-8077-618-3, s. 39-40.
2018
ADC
2018
ADC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel - SEMJON, Boris - BAUER, Susanne - VALI, Shahriar - PAULSEN, Peter. Contents of biogenic amines and microbiota in typical slowak cheeses [Obsah biogénnych amínov a mikrobioty v typicky slovenských syroch]. In: Journal of Food Safety and Food Quality-Archiv fur Lebensmittelhygiene. 2018. ISSN 0003-925X, Vol. 69, č. 1(2018), s. 4-9.
(2018: 0.282 - IF, 15 - H-index, 0.150 - IF 5y, 0.114 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
(2018: 0.282 - IF, 15 - H-index, 0.150 - IF 5y, 0.114 - SJR, Q4 - SJR Best Q, Q4 - JCR Best Q)
2018
BCI
2018
BCI
BUGARSKÝ, Andrej - BYSTRICKÝ, Pavel - DOUSEK, Jiři - HEČKO, Roman - KORIM, Peter - KOTTFEROVÁ, Jana - PETRILLA, Vladimír - TAKÁČOVÁ, Daniela. Príspevky ku štúdiu verejného veterinárskeho lekárstva. Rec. Dionýz Máté, Miloš Mašlej. 1. vyd. Košice : UVLF 2018. ISBN 978-80-8077-584-1, 282 s.
2018
BFA
2018
BFA
BYSTRICKÝ, Pavel. HACCP, why we have it and what we use it for [HACCP, prečo ho máme a na čo ho používame]. In: Annual Scientific Conference and Annual General Meeting of the European College of Veterinary Public Health "Fading of the HACCP after four decades: new trends in VPH for food safety", Perugia, 17th-19th October 2018 : 1. vyd. Perugia : European College of Veterinary Public Health, 2018. 2018. online, s. 16-17.
2017
AFC
2017
AFC
DIČÁKOVÁ, Zuzana - PAULSEN, Peter - BAUER, Susanne - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v slovenských syroch [Representation of biogenic amines in Slovak cheeses]. In: XLVII. Lenfeldovy a Höklovy dny - Hygiena a technologie potravin : Sborník přednášek a posterů. 1. vyd. Brno : VFU, 2017. 2017. ISBN 978-80-7305-793-0, CD ROM, s. 95-99.
2017
AFD
2017
AFD
BYSTRICKÝ, Pavel - BOBKOVÁ, Miroslava. Oxidácia tukovej zložky v trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch [Fat oxidation in long-lasting thermally not reated meat products]. In: HYGIENA ALIMENTORUM XXXVIII: Bezpečnosť mäsa a mäsových výrobkov v hľadaní tradičnej kvality, 17. - 19. mája 2017, Štrbské Pleso, Slovenská republika : Zborník prednášok a posterov z medzinárodnej vedeckej konferencie. 1. vyd. Košice : UVLF, 2017. 2017. ISBN 978-80-8077-534-6, DVD, s. 110-117.
2017
AFD
2017
AFD
DIČÁKOVÁ, Zuzana - HUTNÍKOVÁ, Erika - BYSTRICKÝ, Pavel. Preferencie v konzumácii mliečnych výrobkov deťmi predškolského veku so zameraním na príjem soli [Preferences in the consumption of milk products by children of pre-school age with a focus on salt intake]. In: 19. Manažment bezpečnosti a kvality potravinárskych výrobkov - zdravie ľudí (poľnohospodárstvo - obchod - služby), 8.-10. november 2017, Jasná, Nízke Tatry : Zborník z konferencie s medzinárodnou účasťou. 1. vyd. Košice : ELSEWA, 2017. 2017. ISBN 978-80-89385-42-3, CD-ROM, s. 125-130.
2017
BCI
2017
BCI
NAGY, Jozef - BYSTRICKÝ, Pavel - DUDRIKOVÁ, Eva - JEVINOVÁ, Pavlína - KORÉNEKOVÁ, Beáta - NAGYOVÁ, Alena - PIPOVÁ, Monika - POPELKA, Peter. Food Safety [Bezpečnosť krmív]. Rec. Peter Lazár, Ivo Pekár. 1. vyd. Košice : UVLF 2017. ISBN 978-80-8077-560-5, 251 s.
2017
BDE
2017
BDE
BYSTRICKÝ, Pavel - BOBKOVÁ, Miroslava. Oxidácia tukovej zložky v trvanlivých tepelne neopracovaných mäsových výrobkoch [Fat oxidation in long-lasting thermally not treated meat products]. In: Maso. 2017. ISSN 1210-4086, Vol. 28, č. 6(2017), s. 42-45.
2016
ADE
2016
ADE
TOROPILOVÁ, Júlia - BYSTRICKÝ, Pavel - KOZAČINSKI, Lidija - BRENESSELOVÁ, Martina - FEČKANINOVÁ, Adriána. Misconceptions about HACCP by Producers. In: International Journal of Innovative Research in Science, Engineering and Technology. 2016. ISSN 2347-6710, Vol. 5, č. 1(2016), s. 640-646.
Posledný update databázy: 08. 10. 2024 08:37
Počet záznamov v databáze: 159