Publikačný výstup

Zhodnotenie stability tukovej zložky trvanlivých tepelne opracovaných mäsových výrobkov pri aplikácii prírodných antioxidantov : [The evaluation of fat component stability of thermally treated meat products after the additation of natural antioxidants]

Informácie o publikácii

Zápis:
KORIMOVÁ, Ľudmila - MÁTÉ, Dionýz - TUREK, Peter - MIŽÁKOVÁ, Adriana. Zhodnotenie stability tukovej zložky trvanlivých tepelne opracovaných mäsových výrobkov pri aplikácii prírodných antioxidantov : [The evaluation of fat component stability of thermally treated meat products after the additation of natural antioxidants] In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 116-117.
Rok vydania:
1999
Kategória:
AFL - Postery z domácich konferencií
Autori:
KORIMOVÁ Ľudmila
0 %
MIŽÁKOVÁ Adriana
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie:
Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 116-117
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-036-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský