Vplyv suplementácie kŕmnej dávky vitamínom E na kvalitu bravčového mäsa [Effect of dietary supplementation with vitamin E on quality of pork meat].
Informácie o publikácii
Zápis:
KOVÁČ, Gabriel - TUREK, Peter - ČERMAN, J. - MUDROŇ, Pavol - SEIDEL, Herbert - KORIMOVÁ, Ľudmila - LINK, Róbert - MÁTÉ, Dionýz. Vplyv suplementácie kŕmnej dávky vitamínom E na kvalitu bravčového mäsa [Effect of dietary supplementation with vitamin E on quality of pork meat]. In: Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999. Košice : UVL, 1999. 1999. ISBN 80-7148-036-3, s. 124-126.
Rok vydania:
1999
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
0 %
ČERMAN J.
0 %
0 %
0 %
KORIMOVÁ Ľudmila
0 %
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
BYSTRICKÝ Pavel
Vydanie:
Hygiena alimentorum XX - jubilejná medzinárodná konferencia "Vývoj a perspektívy v hygiene a technológii potravín" pri príležitosti 50. výročia založenia Univerzity veterinárskeho lekárstva v Košiciach, Košice 7.-9. septembra 1999
Hygiena alimentorum XX - "Development and perspectives in food hygiene and technology", Košice, september 7-9, 1999, Proceedings of lectures and posters
S. 124-126
Vydavateľ:
UVL
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-7148-036-3
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský