Publikačný výstup

The changes of nutritional characteristics of pork meat during the long period of freezing storage.

Informácie o publikácii

Zápis:
SOPKOVÁ, Drahomíra. The changes of nutritional characteristics of pork meat during the long period of freezing storage. In: . VII. Slovak Conference of Animal Physiology, May, 23-24th 2007,Topolčianky, Nitra, Slovak Republic : Proceeding Book of Abstracts of the International Conference. Nitra : SAU, 2007. ISBN 978-80-8069-885-0, s. 42.
Rok vydania:
2007
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
KOLESÁROVÁ Adriana, MASSANYI Peter
Vydanie:
VII. Slovak Conference of Animal Physiology, May, 23-24th 2007,Topolčianky, Nitra, Slovak Republic
Proceeding Book of Abstracts of the International Conference
S. 42
Vydavateľ:
SAU
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-8069-885-0
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický