Publikačný výstup

Meat Hygiene and Technology.

Informácie o publikácii

Zápis:
BYSTRICKÝ, Pavel. Meat Hygiene and Technology. Rec. 1. vyd. Košice : UVL 1997. ISBN 80-88867-16-9, 90 s.
Rok vydania:
1997
Kategória:
BCI - Skriptá a učebné texty
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydavateľ:
UVL
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Košice
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
80-88867-16-9
Rozsah:
90 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický
 

Ohlasy:

2008-2008: [4] NAGY, Jozef - GULOVIČ, J. - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. Monitorovanie priebehu chladenia bravčového a hovädzieho mäsa. In UVL. Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008, s. 130-132.
2008-2008: [3] NAGY, Jozef - NAGYOVÁ, Alena - POPELKA, Peter. The monitoring of pork and beef chilling process. In Meso, 2008, roč. 10, č. 4, s. 278-281.