Publikačný výstup

Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov, 5.-7. mája 2008, Vysoké Tatry : Medzinárodná vedecká konferencia na počesť životného jubilea Prof. MVDr. Jána Pleva, DrSc. [Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products].

Informácie o publikácii

Zápis:
Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov, 5.-7. mája 2008, Vysoké Tatry : Medzinárodná vedecká konferencia na počesť životného jubilea Prof. MVDr. Jána Pleva, DrSc. [Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products]. 1. vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, 274 s.
Rok vydania:
2008
Kategória:
FAI - Zostavovateľské práce knižného charakteru (bibliografie, encyklopédie, katalógy, slovníky, zborníky, atlasy...)
Recenzenti:
Dionýz Máté, Iva Steinhauserová, Jozef Nagy
Podiel UVLF:
100 %
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Číslo vydania:
1. vyd.
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7148-059-4
Rozsah:
274 s.
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský