Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov, 5.-7. mája 2008, Vysoké Tatry : Medzinárodná vedecká konferencia na počesť životného jubilea Prof. MVDr. Jána Pleva, DrSc. [Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products].
About the publication
Record:
Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov, 5.-7. mája 2008, Vysoké Tatry : Medzinárodná vedecká konferencia na počesť životného jubilea Prof. MVDr. Jána Pleva, DrSc. [Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products]. 1. vyd. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, 274 s.
Year:
2008
Category:
FAI - Book-making compilations (bibliographies, encyclopedias, catalogs, dictionaries, collections, atlases ...)
Authors:
50 %
50 %
Reviewers:
Dionýz Máté, Iva Steinhauserová, Jozef Nagy
UVMP share:
100 %
Publisher:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Issue number:
1. vyd.
Place of issue:
Bratislava
Country of issue:
Slovakia
ISBN:
978-80-7148-059-4
Range:
274 s.
Research area:
neuvedená
Language:
slovak