Sledovanie obsahu kyseliny mliečnej v bravčovom a hovädzom mäse [Observation of Lactic Acid Content in Pork and Beef Meat].
Informácie o publikácii
Zápis:
KORÉNEKOVÁ, Beáta - TUREK, Peter. Sledovanie obsahu kyseliny mliečnej v bravčovom a hovädzom mäse [Observation of Lactic Acid Content in Pork and Beef Meat]. In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 113-115.
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter
Vydanie:
Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008
Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products
S. 113-115
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7148-059-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2014-2014: [4] PORACOVA, J. - NAGY, M. MYDLAROVA BLASCAKOVA, M. - SEDLAK, V. - VASKOVA, J. - POSIVAKOVA, T. - KONECNA, M. - FRIMMEROVA, A. Cvičenia z fyziológie živočíchov a človeka. Prešov, 2014, p. 312. ISBN 978-80-555-1149-8.
2012-2012: [4] PORACOVA, J.: Vybrané biochemické markery hospodárskych zvierat v konvencných a alternatívnych systémoch hospodárenia, Prešov, 2012, ISBN 978-80-555-0517-6, s. 214.