Zastúpenie biogénnych amínov v rôznych druhoch mäsových výrobkov : [Representation of Biogennic Amines in Various Types of Meat Products]
Informácie o publikácii
Zápis:
DIČÁKOVÁ, Zuzana - BYSTRICKÝ, Pavel. Zastúpenie biogénnych amínov v rôznych druhoch mäsových výrobkov : [Representation of Biogennic Amines in Various Types of Meat Products] In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 171-174.
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
0 %
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter
Vydanie:
Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008
Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products
S. 171-174
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7148-059-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
Ohlasy:
2009-2009: [4] KORÉNEKOVÁ, Beáta - MAČANGA, Ján - NAGY, Jozef - KOŽÁROVÁ, Ivona - KORÉNEK, Marián. Súhrnná charakterizácia a determinácia faktorov vplývajúcich na bezpečnosť a kvalitu mäsa zveri z pohľadu analýzy rizík pre konzumenta. In ŠVS SR. Škola - veda - prax I. 24.09.2009, Košice, SR. - Košice : UVL, 2009, s. 101-105.