Publikačný výstup

Funkčné potraviny - možnosti aplikácie beta-(1,3/1,6)-D-Glukánu do mäsových výrobkov : [Functional Foods - the way of Beta-(1,3/1,6)-D-Glucan use into the Meat Products]

Informácie o publikácii

Zápis:
MRÁZ, Igor - SITKEY, V. - BYSTRICKÝ, Pavel. Funkčné potraviny - možnosti aplikácie beta-(1,3/1,6)-D-Glukánu do mäsových výrobkov : [Functional Foods - the way of Beta-(1,3/1,6)-D-Glucan use into the Meat Products] In: Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008. Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2008. ISBN 978-80-7148-059-4, s. 175-178.
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
MRÁZ Igor
0 %
SITKEY V.
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Autori vydania:
TUREK Peter, POPELKA Peter
Vydanie:
Hygiena Alimentorum XXIX: Kvalita mäsa a mäsových výrobkov. Zborník prednášok a posterov 5.-7. mája 2008
Hygiena Alimentorum XXIX: Quality of Meat and Meat Products
S. 175-178
Vydavateľ:
Štátna veterinárna a potravinová správa SR
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-7148-059-4
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský