Publikačný výstup

Vability of probiotic cultures in Cheddar cheese.

Informácie o publikácii

Zápis:
NEMCOVÁ, Radomíra - GUBA, Peter - HAJDUČKOVÁ, Vanda - STROMPFOVÁ, Viola - LOVAYOVÁ, Viera. Vability of probiotic cultures in Cheddar cheese. In: . Pediatria. 2008. 2008. ISSN 1336-863X, Roč. 3, č. 3S (2008), s. 45S.
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFH - Abstrakty príspevkov z domácich vedeckých konferencií
Autori:
GUBA Peter
0 %
STROMPFOVÁ Viola
0 %
LOVAYOVÁ Viera
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Pediatria
Roč. 3, č. 3S (2008), s. 45S
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
1336-863X
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
anglický