Publikačný výstup

Vplyv glazúrovania na oxidačné zmeny tukov u rýb v priebehu mraziarenského skladovania.

Informácie o publikácii

Zápis:
ŠOLTÝSOVÁ, Lýdia - MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - POPELKA, Peter. Vplyv glazúrovania na oxidačné zmeny tukov u rýb v priebehu mraziarenského skladovania. In: Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008. Nitra : Slovenská poľnohospodárska univerzita, 2008. ISBN 978-80-552-0028-6, s. 311-313.
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Bezpečnosť a kontrola potravín. Zborník prác z medzinárodnej vedeckej konferencie II. diel, Nitra, 2.-3. apríl 2008
S. 311-313
Vydavateľ:
Slovenská poľnohospodárska univerzita
Miesto vydania:
Nitra
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-552-0028-6
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský