Publikačný výstup

Účinok skrmovania olejového extraktu na oxidačnú stabilitu mäsa.

Informácie o publikácii

Zápis:
MARCINČÁK, Slavomír - NAGY, Jozef - ŠÁLY, Ján - POPELKA, Peter. Účinok skrmovania olejového extraktu na oxidačnú stabilitu mäsa. In: Náš chov. 2008. ISSN 0027-8068, Roč. 68, č. 10 (2008), s. 38-39.
Rok vydania:
2008
Kategória:
BDE - Odborné práce v ostatných zahraničných časopisoch
Autori:
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
Náš chov
Roč. 68, č. 10 (2008), s. 38-39
Krajina vydania:
Slovensko
ISSN:
0027-8068
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský
 

Ohlasy:

2012-2012: [4] FEJERČÁKOVÁ, A. - VAŠKOVÁ, J. - VAŠKO, L. Sledovanie aktivity antioxidačných enzýmov v pečeni a srdci po aplikácii vybraných účinnych látok do kŕmnej zmesi brojleových kurčiat. In HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 182-184.
2012-2012: [4] VAŠKOVÁ, J. - VAŠKO, L. - FEJERČÁKOVÁ, A. - HERTELYOVÁ, Z. Aktivita antioxidačných enzýmov v obličkách a plazme po aplikácii kyseliny ỵ-linolénovej a niktorých rastlinných extraktov do krmiva brojleových kurčiat. In HYGIENA ALIMENTORUM XXXIII: Bezpečnosť a kvalita produktov hydiny, rýb a zveriny, 9. - 11. mája 2012, Štrbské Pleso, SR : Zborník prednášok a posterových prezentácií z medzinárodnej vedeckej konferencie. - Bratislava : Štátna veterinárna a potravinová správa SR, 2012. ISBN 978-80-7148-063-1, s. 189-192.