Publikačný výstup

Porovnanie kvality mechanicky separovaného hydinového mäsa [Comparison of the quality of mechanically deboned poultry meat].

Informácie o publikácii

Zápis:
NAGY, Jozef - KORIMOVÁ, Ľudmila - LENHARDT, Ľudovít - TOMKOVÁ, Iveta - SKALICKÁ, Magdaléna. Porovnanie kvality mechanicky separovaného hydinového mäsa [Comparison of the quality of mechanically deboned poultry meat]. In: XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. a 13. listopad 2008. Brno : VFU, 2008. 2008. ISBN 978-80-7305-049-8, s. 147-150.
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFC - Publikované príspevky na zahraničných vedeckých konferenciách
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
XXXVIII. Lenfeldovy a Höklovy dny. Brno, 12. a 13. listopad 2008
S. 147-150
Vydavateľ:
VFU
Miesto vydania:
Brno
Krajina vydania:
Česká republika
ISBN:
978-80-7305-049-8
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský