Publikačný výstup

Stanovenie citlivosti izolátov stafylokokov z potravín živočíšneho pôvodu voči vybraným antibiotikám.

Informácie o publikácii

Zápis:
SÜTÖOVÁ, Ivana - PIPOVÁ, Monika - JEVINOVÁ, Pavlína. Stanovenie citlivosti izolátov stafylokokov z potravín živočíšneho pôvodu voči vybraným antibiotikám. In: I. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníI.kov v potravinárstve". 4 - 5. december 2008, Modra. Bratislava : Výskumný ústav potravinársky, 2008. ISBN 978-80-89088-75-1, s. 14-21.
Rok vydania:
2008
Kategória:
AFD - Publikované príspevky na domácich vedeckých konferenciách
Autori:
SÜTÖOVÁ Ivana
0 %
Podiel UVLF:
0 %
Vydanie:
I. vedecká konferencia "Stretnutie mladých vedeckých pracovníI.kov v potravinárstve". 4 - 5. december 2008, Modra
S. 14-21
Vydavateľ:
Výskumný ústav potravinársky
Miesto vydania:
Bratislava
Krajina vydania:
Slovensko
ISBN:
978-80-89088-75-1
Oblasť výskumu:
neuvedená
Jazyk:
slovenský